Psihoterapija je proces, pri katerem človek preide od neželjenega k željenemu stanju. Neželjeno stanje je tisto, kar želite spremeniti, medtem ko je željeno stanje tisto, ki ga želite doseči v procesu psihoterapije.

Psihoterapija ni razširjena le pri ljudeh z motnjami temveč je zelo primerna za vse odločne, iniciative polne ljudi s težnjo, da aktivno rešujejo svoje probleme.

Psihoterapija izboljšuje kakovost življenja, ponuja rešitve za neprijetne življenjske razmere ter pospešuje osebno rast in razvoj.

 S psihoterapijo in svetovanjem lahko dosežete:

znebite se lahko različnih strahov, strahov in skrbi,

ali slabega razpoloženja,

in preveč samokritičnost in negotovosti,

ter nežljenih navad in vedenj.

Pomaga lažje in hitreje opraviti določene razvojne naloge, kot so izbira poklica in iskanje zaposlitve,  osamosvajanje od lastnih staršev, ustvarjanje lastne družine ter starševstvo.

Olajša in pomaga prenesti določene življenjske krize in resne življenjske dogodke, kot so razveza, izguba zaposlitve in podobno,

premagati različne duševne motnje, kot so anksioznost in motnje razpoloženja,

premagati dvom vase in svoje sposobnosti,

bolje razumeti sebe, svoje misli, občutke in vedenje,

okrepi vašo čustveno inteligenco, ki med drugim pomeni, da se boste naučili prepoznati svoje občutke, prepoznati njihovo funkcijo in jih uporabiti na najboljši možni način,

izboljšati komunikacijske sposobnosti,

in tudi druge terapevtske cilje, ki tukaj niso omenjeni in ki vam bodo pomagali, da se boste počutili dobro v svoji koži.

 

POGOVOR POMAGA.

040 520 257

info@mirjana.si

 

Phone: 040 520 257
Parmova ulica 53
Ljubljana