Kako lahko pomagam

Moj namen je ustvariti varno okolje v katerem bomo lahko skupaj razvili kvaliteten odnos za razvoj, rast in pozitivne spremembe.
Depresija

Depresija

Depresijo je potrebno razlikovati od žalosti. Vsakdo se počuti kdaj žalostno in za to imamo ne malokrat povsem upravičene razloge. Depresija ni...

Stress management s hipnozo

Stress management s hipnozo

Stres je fiziološki, psihološki in vedenjski odgovor posameznika, ki se poskuša prilagoditi in privaditi notranjim in zunanjim dražljajem.

Težave v partnerskem odnosu

Težave v partnerskem odnosu

Nekoč sem bila pametna in sem spreminjala svet. Danes sem modra in spreminjam sebe.

Nezadovoljstvo s samim seboj

Nezadovoljstvo s samim seboj

Osebnost je tisto kar smo, samopodoba pa je naša predstava o tem, kaj mislimo, da smo.

EMDR – okrevanje po travmatskih izkušnjah

EMDR – okrevanje po travmatskih izkušnjah

Travma je življenjsko dejstvo. Vendar pa ni nujno, da je hkrati tudi dosmrtna obsodba. (Peter A. Levine)

Terapija treme in coaching

Terapija treme in coaching

The anxiety can interfere significantly with daily routines, your job, social life etc.

Tesnoba, panični napadi…

Tesnoba, panični napadi…

Izraz “Psihotrapija” i(ž) izhaja iz grških besed therapeia, kar pomeni zdravljenje, negovanje in psyche, ki pomeni duša...

Izgorelost – “BurnOut”

Izgorelost – “BurnOut”

Lahko rečemo, da gre »za krizo v posameznikovem odnosu do dela«, ki izhaja iz notranjih prisil in zunanjih vplivov ter kot posledica kronični...

PhDc. Phy. Sci. Mirjana Frankovič

Spec. dipl. ekon., TA Psihoterepevtka

Transakcijski Analitik - psihoterapevtka

Sem Mirjana Franković, ustanoviteljica in direktorica podjetja Valeovita d.o.o., ki že desetletje z roko v roki z znanostjo in industrijo ustvarja nove in bolj zdrave prehranske izdelke v širši jugovzhodni regiji.

Sem svetovalka v podjetniški sferi in sodelujem z velikimi podjetji pri določanju razvojnih strategij in učinkovitih komunikacijskih kampanj. Moja karierna pot se je začela v regionalnih velikih podjetjih, kjer sem delala na področju logistike, trženja in odnosov z javnostmi. Leta 2005 sem postala izvršna direktorica enega najbolj uspešnih slovenskih spin-off podjetij, ki je slovenske inovacije zelo uspešno lanisiralo v mednarodno okolje.

V svoji več kot dvajsetletni praksi v velikih podjetjih in svojem lastnem sem pridobila široko paleto poslovnih izkušenj, ki so dobra osnova za poznavanje družbenih pojavov, mikro in makro procesov, odnosov na delovnem mestu ter v domačem okolju ter poglobljeno razumevanje človeškega vedenja.

Sem tekačica maratonka, aktivna triatlonka ter večkratni 70.3 Ironman.

V zadnjih letih kot svetovalka in coach sodelujem z mladimi strokovnjaki iz različnih panog, ki jim pomagam doseči rezultate in pridobiti izkušnje, ki si jih želijo tako na delovnem mestu kot tudi v domačem okolju. Mnogim posameznikom ali skupinam pomagam pri izboljšanju komunikacije ter ozaveščanju in spremembi neproduktivnih in pogosto destruktivnih vedenjskih vzorcev.

Po svoji osebni izkušnji v psihoterapiji se specialistično ukvarjam s pomočjo ljudem v težavah, na življenjskih prelomnicah, pri izboljšanju komunikacije in sprejemanju samega sebe.  Svoj študij in raziskovalno delo sem v zadnjih letih pretežno usmerjala prav v smer iskanja načina, kako čimbolj pomagati ljudem, da se “izkopljejo” iz vrtinca težav in žalosti. V največji meri v zadnjih letih pomagam pri vzpostavljanju zadovoljujočega življenja in odnosov ter aktivaciji posameznikov po travmah in težkih življenjskih izkušanjh.  Pri svojem delu sodelujem s številnimi športnimi klubi v Sloveniji.

Leta 2006 sem se priključila študiju Transakcijske Analize pod mentorstvom dr. Zorana Milivojevića, T.S.T.A., ki je tudi sedaj mentor in supervizor ter v sklopu International Transactional Analysis Acadamy pridobila certifikat Transakcijski analitik – psihoterapevtka. Na Univerzi Sigmund Freud nadaljujem izobraževanje na doktorki ravni iz psihoterapije in specializacijo iz Transakcijske Analize.

Phone: 040 520 257
Parmova ulica 53
Ljubljana